Ga naar hoofdinhoud

Een nieuwe serie printers gecreëerd voor ontwerpprofessionals

De HP DesignJet Studio printerserie bevat de eerste grootformaat plotterprinters ter wereld die toonaangevende prestaties, precisie en kwaliteit combineren met een hoogwaardig ontwerp en een geavanceerde uitstraling. De nieuwe printerserie is beschikbaar in twee modellen, 24 en 36 inch, en heeft een compact ontwerp, zodat de modellen gemakkelijk in kleinere kantoren en op werkplekken thuis passen.

De nieuwe printers kunnen een A1-pagina binnen slechts 25 seconden printen en zijn ook de eerste CO₂-neutrale grootformaat plotterprinters van HP [2]. De eenvoud van hun ontwerp verbetert de gebruikerservaring met een uniek gestroomlijnd en intuïtief printproces. Met één druk op de knop kunt u meerdere bestanden printen. Daarnaast stellen nieuwe, automatisch detecterende mediaverwerkingscapaciteiten u in staat om bestanden op papier van verschillende formaten te printen zonder dat u handmatig de instellingen hoeft aan te passen.

Omdat u met de HP DesignJet Studio printerserie vanaf overal met elk verbonden apparaat kunt printen, is deze ideaal voor creatieve bedrijven waarvan de medewerkers vaak onderweg zijn tussen de studio, bouwplaatsen, klanten en andere locaties. Wilt u uw ontwerpen op locatie aanpassen, onderweg printen en de bestanden ophalen wanneer u even snel langs kantoor gaat? Met deze printers is dat geen enkel probleem.

De HP DesignJet Studio printerserie is ontworpen om op te vallen,” zei Stien Maes, HP DesignJet & PWXL Sales Manager North Europe. “De houten en stalen afwerking past perfect bij de moderne uitstraling van hedendaagse creatieve werkplekken. Het is slim, zeer efficiënt, duurzaam en de radicale eenvoud ervan helpt ontwerpprofessionals het meeste uit hun tijd te halen en hun werkwijzen te vereenvoudigen.”

Wilt u graag meer informatie ontvangen, vul dan onderstaand formulier in.

U ontvangt u een email met een downloadlink