Ga naar hoofdinhoud

FAQ Bouwwereld digitaal lezen

Als abonnee op Bouwwereld kun je het vakblad ook digitaal lezen. Onze digitale omgeving is onlangs vernieuwd, waardoor je het vakblad nog gemakkelijker digitaal kunt lezen. Navigeer snel en simpel door het vakblad en lees artikelen alsof het webartikelen zijn. Je hebt altijd toegang tot jouw vakblad, waar en wanneer je maar wilt.

Nog geen abonnement op Bouwwereld? Mis geen enkel nieuws op het gebied van architectuur en bouwtechniek.

Lees hieronder de meest gestelde vragen over digitaal lezen

Abonneren & inloggen

Digitaal lezen

Om als abonnee toegang te krijgen tot het digitale vakblad is het belangrijk dat je ingelogd bent. Nog geen account? Het aanmaken van een account is eenvoudig en kan worden gedaan aan de hand van jouw relatienummer of postadres. Bovenaan in de menubalk vind je via ‘Magazine’ alle digitale edities van Bouwwereld.

De bevestigingsmail om je account te activeren kan in de spamfolder terecht komen. Is dat ook niet het geval, neem dan contact met ons op via abonneren@eisma.nl of 088 – 22 66 648.

Als je je wachtwoord bent vergeten, klik je op ‘Wachtwoord vergeten’ bij het inlogscherm. Je komt dan op een pagina waar je de stappen kunt volgen. Je kunt ook contact met ons opnemen via abonneren@eisma.nl of telefoonnummer 088 – 22 66 648

Een account is voor één gebruiker. Het account voor je digitale abonnement is voor je persoonlijk en gekoppeld aan je persoonlijke (bedrijfs)gegevens. Het is niet toegestaan je inloggegevens intern of extern te verspreiden. Ben je geïnteresseerd in een inlog voor meerdere personen van je organisatie, neem dan contact op met onze klantenservice via abonneren@eisma.nl of 088 – 22 66 648. Wij maken graag een aantrekkelijk voorstel voor je bedrijf.

Als je een nieuw e-mailadres hebt, kun je je oude e-mailadres veranderen in je huidige/nieuwe e-mailadres. Hiervoor dien je eerst in te loggen met je oude e-mailadres en wachtwoord. Bij ‘Mijn gegevens’ kun je vervolgens je e-mailadres wijzigen naar je huidige/nieuwe e-mailadres.

Er zijn diverse manieren om je abonnement te wijzigen of uit te breiden. Bekijk alle abonnementsvormen hier. Staat de door jou gewenste keuze er niet bij, neem dan gerust contact met ons op via abonneren@eisma.nl of 088 – 22 66 648.

Je kunt de menustructuur aan de zijkant gebruiken, bladeren door het vakblad met de pijltjestoetsen, het vakblad full screen bekijken en wisselen tussen pagina- en spreadweergave.

Als je snel wilt bepalen of een artikel relevant is om te lezen, kan je gebruik maken van de inzoomfunctie. Scan de intro of tussenkoppen. Gebruik hiervoor het vergrootglas met plus-teken (+) of min-teken (-)

Klik op het artikel dat je wilt lezen. Het artikel zal nu als pop-up verschijnen met het volledige artikel. Ben je klaar met lezen? Klik dan op het sluitkruisje en je kunt weer verdere bladeren door het vakblad.