Ga naar hoofdinhoud

Kiest u ook voor houten jaloezieën in huis?

Houten jaloezieenDan is dat een goede keuze. Houten jaloezieën zijn namelijk prachtige sfeermakers voor uw woning. En een ander groot voordeel van houten jaloezieën is daarbij dat ze ook heel geschikt zijn als effectieve zonwering en om ongewenste inkijk tegen te gaan. Toch aarzelen veel mensen om houten jaloezieën aan te schaffen. Men heeft het idee dat ze duur zijn of ze kunnen geen geschikte standaardmaat vinden die in hun ramen past. Dat die aarzeling onterecht is, bewijst Creon Raamdecoraties. Hier kunt u tegen zeer gunstige prijzen houten jaloezieën op exact maat bestellen. Zo kunt ook u heel eenvoudig genieten van betaalbare houten jaloezieën op maat.

Sfeermakers voor elk interieur

Houten jaloezieën geven uw woning een mooie en natuurlijke uitstraling. En niet alleen uw interieur, maar ze geven ook de buitenkant van uw woning een ‘gezicht’. Houten jaloezieën zijn in veel actuele kleuren verkrijgbaar. Ze passen dus in elk interieur, van landelijke inrichtingen tot aan moderne, strakkere interieurs. Houtkleur geeft een warme en natuurlijke sfeer, de kleuren wit, grijs en zwart sluiten aan bij de neutrale basiskleuren van uw interieur en als u juist wilt variëren met kleur, dan kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld taupe of limestone. Omdat de lamellen van houten jaloezieën vaak wat grover zijn, hebben ze een robuustere uitstraling dan aluminium of kunststof jaloezieën. Bovendien knakken jaloezieën van kunststof of aluminium vrij snel wanneer u ze schoonmaakt. Dat zal u bij houten jaloezieën niet snel gebeuren!

Zonwering en privacy

Houten jaloezieën zijn zeer geschikt als zonwering en om nieuwsgierige blikken tegen te gaan. Omdat u de lamellen naar eigen wens open kunt zetten, kunt u zelf bepalen hoe de lichtinval in uw woning is. Door de lamellen schuin naam het raam te zetten, houdt u zonlicht tegen en u voorkomt dat voorbijgangers naar binnen kunnen kijken. Door de lamellen te kantelen valt er zonlicht in huis en kunt u mooie effecten bereiken met het lijnenspel van schaduwen op de vloer. Als u gesteld bent op uw privacy kunt u ze ook helemaal sluiten door de lamellen verticaal te kantelen.

Houten jaloezieën mooi op maat

Bij Creon Raamdecoratie kunt u online houten jaloezieën op maat bestellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ze kunnen de prijzen laag houden omdat u zelf het inmeten en de montage verzorgt. Daarmee bent u vaak tot de helft goedkoper uit dan bij woonwinkels of bouwmarkten. Bij het inmeten helpen ze u met uitgebreide instructies, zodat u er niet alleen voor staat. Komt u er met de instructies op de website niet uit, dan kunt u hen uiteraard altijd bellen of e-mailen voor extra hulp. Als u een keuze hebt gemaakt, vult u tijdens het bestelproces de maten in. Zo kunt u direct berekenen wat de kosten zijn. En komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Nadat u uw bestelling heeft verzonden, duurt het 10 tot 18 werkdagen voor ze bij u thuis worden afgeleverd. Ook bij het monteren laten Creon u niet aan uw lot over: bij aflevering krijgt u ook uitgebreide instructies voor de montage. Wilt u meer weten of bent u nieuwsgierig geworden naar het assortiment? Bezoek dan snel de website!