Ga naar hoofdinhoud

De 3 belangrijkste voordelen van laminaat en houten vloeren

De 3 belangrijkste voordelen van laminaat en houten vloerenAls u gaat verhuizen of op het punt staat om de vloerbedekking van uw woning te veranderen, dan is het goed om even stil te staan bij het soort vloerbedekking dat u kiest.

Laminaat, PVC en houten vloeren hebben namelijk een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van tapijt. We zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rij.

1. Hygiëne

Laminaat, PVC en houten vloeren zijn makkelijker schoon te houden dan tapijt. Zeker in een huishouden met kinderen wordt er nog wel eens wat geknoeid. Een omgevallen beker limonade is makkelijk met een doekje op te ruimen van parket. Een vlek in tapijt kost veel meer moeite om op te ruimen, met de kans dat een vlek er niet meer uit te krijgen is. Vooral de suiker in limonade zorgt er nog wel eens voor dat het vuil blijft aantrekken.

2. Stof en allergieën

Er zijn veel mensen die in meer of mindere mate allergisch zijn voor stof en huisstofmijt. Een gladde vloer trekt enig stof aan en is makkelijk stofvrij te houden. Een tapijt houdt veel meer stof vast en ook de huisstofmijt vind zo’n omgeving heerlijk.

3. Duurzaam

Van laminaat en houten vloeren heeft u erg lang plezier. Een houten vloer heeft iets meer onderhoud nodig dan laminaat, het moet immers om de paar jaar een nabehandeling krijgen. Bij laminaat is dit niet nodig. Tapijt moet echter elk half jaar goed gereinigd worden en is veel eerder aan vervanging toe dan laminaat of hout.

Bent u overtuigd van de voordelen van laminaat, pvc of houten vloeren? Neem dan eens een kijkje bij Vloeronline.nl. Daar vindt u niet alleen een uitgebreid assortiment vloeren, maar ook voor ondervloeren, plinten, accessoires en onderhoud kunt u er prima terecht. Online bestellen en zelf leggen, betekent een aantrekkelijke prijs voor hoge kwaliteit vloeren. Uiteraard zijn de vloeren ook in een showoom te bekijken, zodat u zeker weet dat u de juiste keus maakt. Het gemak van een fysieke winkel en het voordeel van online bestellen: zo heeft u binnenkort uw droomvloer in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.