Ga naar hoofdinhoud

Eerst stabiliseren, dan pas repareren

total wall, duurzaam funderingsherstel, stabiliseren

Total Wall, specialist in muurherstel, richt zich sinds kort ook op funderingsherstel. Met het DFH-funderingssysteem is het mogelijk trillingvrij en flexibel plaatselijke verzakkingen te stabiliseren.

Premium artikel

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

 

Digitaal Basis

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf €7,29 per maand

Bekijk de aanbieding

Eén reactie op “Eerst stabiliseren, dan pas repareren

  • Peet

    Wat bijzonder jammer dat dit gedeelte over bomen zonder meer geplaatst wordt. Bomen doen veel meer dan lokaal voor overigens mogelijk een geringe en tijdelijke daling van het grondwaterpeil te zorgen. Er moeten er wel erg veel gekapt worden als ze zo ver van een woning moeten staan als hier geschetst. Een dorp zou ongeveer boomloos worden! Wat denkt u, zou op deze manier bomen kappen het antwoord zijn op deze problemen?
    Bomen hebben het zwaar te verduren met de huidige maatschappij: talloze bomen worden gerooid ten bate van bouwplannen, ze geven ‘ troep’, kunnen omvallen, vernielen riolering, en staan tegenwoordig vaak ‘in de weg’ bij onze natuurvriendelijke manier van energiewinning: de zonnepanelen. En nu veroorzaken ze dus ook nog verzakkingen… nee, de grote boosdoener is in vele gevallen de mens zelf; als het grondwaterpeil aan moet worden gepast kunnen we dat doen. En dat doen we soms op de verkeerde manier.
    We halen veel te veel bomen zonder enig nadenken om. De gemiddelde leeftijd van bomen in Nederland schijnt slechts 8 jaar te zijn. We beseffen niet dat het anders moet. Wees wijs met bomen, we hebben ze nodig. En… bezint eer ge met veranderen van het grondwaterpeil begint 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *