Ga naar hoofdinhoud

Notenhouten deur strak in de wand

Premium artikel

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

 

Digitaal Basis

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf €7,29 per maand

Bekijk de aanbieding

5 reacties op “Notenhouten deur strak in de wand

 • Theo

  Hulde, hier wordt met veel oog voor het detail gewerkt. Er zal altijd wel iets misgaan, dat is mensenwerk. Persoonlijk zou ik met een zichtbaar kozijn werken. De aansluitende gipsplaat met afwerking is m.i. in het voorliggende detail toch kwetsbaar. Wellicht wordt het beeld in de gang fraaier en ook rustiger met een verlaagd plafond, gelijk met de onderzijde van de constructieve(?)balken. Dit dan ook doorzetten om de hoek van de kamer voorbij de kastenwand. Keuken(?). Al met al, mooi gedaan!

 • Leon

  Fantastisch, oog voor de kleinste details. Op papier. Over een aantal jaren begint die deur langzaam maar zeker krom te trekken en weg is het mooie detail. En als we het dan toch over ‘kleine’ details hebben: die balk/leidingkoof in die gang vind ik weinig chique opgelost. Had dat nou niet anders gekund? Gewoon wegwerken in de vloer bijvoorbeeld? Of dan op z’n minst uitgelijnd met de binnenwand? Hadden ze direct die lichtpunten beter kunnen verdelen.

 • Hans Bora

  Hier word ik nou weer blij van, écht nadenken over belangrijke detailleringen en deze ook nog eens ambachtelijk toepassen. Bravo!

 • svdhorst

  Mooie oplossing met 1 kleine opmerking: De naad tussen de (houten)plint en de natuurstenenvloer gaat vocht vasthouden als de vloer gesopt wordt. Zijn de plinten wel rondom goed in de verf gezet?

 • W. Hop

  Prachtig. Complimenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *