Al gestemd op dé bouwfout van 2014?

U heeft nog een paar dagen om te stemmen op de bouwfout van 2014. Bij de vorige bouwfoutenverkiezing werd ‘Fundering’ gekozen als onbetwiste winnaar. De redactie van Bouwwereld heeft weer tien bouwfouten uit de periode november 2013 t/m oktober 2014 gekozen die kans maken dé bouwfout van 2014 te worden. U als lezer van Bouwwereld bepaalt wie er wint.

Prijzen

De inzender van de winnende bouwfout krijgt een overnachting voor twee personen in het Intell Hotel in Zaandam inclusief een dinerbon ter waarde van 75,- euro. Ook onder de stemmers verloten we een overnachting en een diner. Stemmen kan tot en met 1 december. De winnaar wordt op 2 december bekend gemaakt. Bekijk hieronder de nominaties en stem via het formulier:

Dun beton: hier moet nog een verdiepingsvloer worden gestort. Hoe krijg je hier nog beton tussen?
Leiding door balkLeiding door balk: hoe werk je bij een renovatie de leidingen weg? Even een balk doorboren.
Wapening erkerWapening erker: de constructietekening was goed, maar de vlechter heeft het gedaan zoals “hij altijd doet”.
OndersabelenOndersabelen: de oplegging van een stalen kolom op de constructieve vloer. De voetplaat dient men volledig te ondersabelen met  krimpvrije mortel…
spaanplaatschroefSpaanplaatschroef: de verankering van gordingen aan de spantbenen met een spaanplaatschroef: geen lip, schoen of strip.
Goedkope funderingGoedkope fundering: voor een uitbouw van een woning is een oud ijzeren hek gebruikt als wapening.
FoamglasFoamglas: de blokken zijn bedoeld als koudebrugonderbreker. Helaas zit het foamglas aan de koude kant van de latei met als gevolg dat er een koudebrug ontstaat.
rommelige isolatieRommelige isolatie: Deze installatie ziet er uit als het betere macramé-werk. Wat het oog niet ziet..?
funderingsbalkFunderingsbalk: Hier is een funderingsbalk van een stal te zien. Oordeel zelf!
te kleine rollaagTe kleine rollaag: de bestaande rollaag is iets kleiner dan het nieuwe kozijn. Misschien niet fout maar mooi is anders.

Geef een reactie

Regels voor reageren op Bouwwereld.nl

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer

Naar archief