Ga naar hoofdinhoud

Natuursteenplaten op staalframe

Bij het opwaarderen van de 180 meter lange woonflat Leeuw van Vlaanderen in Amsterdam is de bestaande bakstenen straatgevel geheel gesloopt.

Premium

Massief vuren vloerliggers in sponningen

De drie verdiepingen van het Eindhovense Novalis College hebben nieuw ontwikkelde houten vloeren.

Premium

Reliëfgevel in beton

In Heeswijk-Dinther is binnen een door de gemeente voorgeschreven enveloppe van 12x12x6 meter een geheel in beton uitgevoerde villa ontworpen.

Premium

Houtconstructie draagt textieldak

De nieuwe entree van het Dolfinarium Harderwijk combineert een houtconstructie met textieldoek

Premium

Koepel De Mirandabad in één keer vervangen

De bestaande aluminium lichtkoepel van het De Mirandabad in Amsterdam is door een nieuwe koepel van staal, aluminium en glas vervangen.

Premium

Vier extra lagen in staal

Op het vierkante dak (120 x 120 m) van de zeslaagse polikliniek van de VU in Amsterdam zijn rechthoekige ‘dozen’ van 14 x 50 m in vier lagen toegevoegd.

Premium

Geluiddichte aansluitingen in monument

Bij de herbestemming van De Cantoreije in Boekel zijn in de kapel 13 appartementen gerealiseerd waarvan negen voor starters.

Premium

Staalframebouw voor snelle optoplagen

Het 180 meter lange woongebouw De Leeuw van Vlaanderen, fungeert als geluidscherm.

Premium