Ga naar hoofdinhoud

Vier extra lagen in staal

Op het vierkante dak (120 x 120 m) van de zeslaagse polikliniek van de VU in Amsterdam zijn rechthoekige ‘dozen’ van 14 x 50 m in vier lagen toegevoegd.

Premium

Geluiddichte aansluitingen in monument

Bij de herbestemming van De Cantoreije in Boekel zijn in de kapel 13 appartementen gerealiseerd waarvan negen voor starters.

Premium

Staalframebouw voor snelle optoplagen

Het 180 meter lange woongebouw De Leeuw van Vlaanderen, fungeert als geluidscherm.

Premium

Galerij met vliesgevel als geluidscherm

Het 180 m lange woongebouw De Leeuw van Vlaanderen in Amsterdam fungeert als geluidscherm tussen de drukke A10 en de achterliggende woonbuurt.

Premium

Nieuwe vloeren voor hoofddraagconstructie

Het uit 1438 daterende kerk- en kloostercomplex in Maastricht heeft een herbestemming gekregen als hotel met 60 kamers.

Premium

Nieuw dubbel dak voor Kröller-Müller

Het in 1971 aangebrachte, extra houten dak op het Kröller-Müller Museum in Otterlo moest vanwege brand- en inbraakveiligheid vervangen worden.

Premium

Horizontale raamstroken voor dragende gevel

In de uitbreiding van het kantoor van Océ-Nederland in Den Bosch zijn per verdieping twee stroken daglicht in de gevel aangebracht.

Premium

Vloer met één traptrede verhoogd

Bij de herindeling kreeg het Provinciaal Elektriciteitsbedrijf Noord-Holland (PEN) in Bloemendaal een invulling met 50 appartementen.

Premium