Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving Hans de Jonge Start-up Award geopend

start-up

De inschrijving voor de Hans de Jonge Start-up Award is geopend. Deze prijs, een initiatief van management-, advies- en softwarebedrijf Brink, is in het leven geroepen om innovatie in de gebouwde omgeving te stimuleren. Start-ups die werken aan verbetering, versnelling of verandering binnen de bouw-, infra- of vastgoedsector kunnen zich tot 11 september 2022 inschrijven.

De gebouwde omgeving staat voor grote uitdagingen. Woningnood, verstedelijking, schaarste, energietransitie en technologische ontwikkeling. De vraagstukken zijn belangrijker dan ooit. Vernieuwende ideeën zijn hard nodig om hier een antwoord op te kunnen geven. Met de Hans de Jonge Start-up Award stimuleert Brink nieuwe innovators en geeft hun een impuls om verdere impact te maken.

Coaching, een werkplek én een geldbedrag

De winnaar van de allereerste Hans de Jonge start-up award krijgt 5.000 euro om zijn idee verder te ontwikkelen én actieve coaching door Brink t.w.v. 15.000 euro. Daarnaast mag de winnaar gebruikmaken van werkplekken in één van de kantoren van Brink in Rotterdam, Eindhoven of Groningen. De tweede en derde prijs ontvangen respectievelijk 3.500 en 1.500 euro.

Inschrijving en uitreiking

Start-ups kunnen zich tot 11 september 2022 inschrijven op www.brink.nl/startupaward. Daar is ook alle informatie over de award, de inschrijving en de beoordeling te vinden.

De Hans de Jonge start-up award wordt op 1 november 2022 uitgereikt tijdens Groeien met Grenzen: een kennisfestival voor de makers van de gebouwde omgeving van morgen. Brink viert met dit festival haar 50-jarig jubileum en onderzoekt de vraag hoe de gebouwde omgeving op een verantwoorde manier kan Groeien met Grenzen.

Lees ook:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Eén reactie op “Inschrijving Hans de Jonge Start-up Award geopend

  • Albert Simonis

    Was het niet chiquer geweest om die award te noemen naar oprichter Deddo Brink die in 1972 met het upstarten van zijn bouwkostenadviesbureau echt van scratch een nieuwe discipline in de bouwwereld begon? En uitbouwde tot het bedrijf waar Hans de Jonge pas bij kwam toen het al lang en breed was gevestigd?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *