Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2021

Inschrijving NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2021 geopend

Tot en met 18 april 2021 kunnen er projecten worden ingezonden die meedingen naar de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling. Met deze tweejaarlijkse prijs wil de Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen de hoogwaardige ontwikkeling van locaties stimuleren en in het bijzonder de aandacht vestigen op het belang van samenwerking tussen overheid en opdrachtgevers (marktpartijen). In 2019 werd de prijs uitgereikt aan de gemeente Eindhoven samen met VolkersWessels, het Woonbedrijf en Trudo voor de gebiedsontwikkeling Strijp-S.

Grote maatschappelijke impact

Voor deze editie is er samenwerking gezocht met de Rabobank. Een deskundige jury kijkt met speciale aandacht naar vernieuwende oplossingen en aanpakken die aansluiten op de opgaven van deze tijd. Kanshebbers zijn locatieontwikkelingen die een grote maatschappelijke impact hebben, die excelleren in leefbaarheid, gebruikswaarde, beleving en duurzaamheid.

Jury

De jury bestaat uit: Josja van der Veer directeur Ruimte & Duurzaamheid, gemeente Amsterdam, ​Geurt van Randeraat directeur SITE Urban Development, Maria Piels ​architect, Inbo, ​Roel van de Bilt directeur Rabobank, Real Estate Finance, Yasin Torunoglu wethouder gemeente Eindhoven, winnende gemeente NEPROM-prijs 2019, Ingrid de Boer directeur-bestuurder Woonbedrijf, winnende marktpartij NEPROM-prijs 2019.

Dag van de Projectontwikkeling

De prijs bestaat uit een kunstwerk en wordt toegekend aan een locatieontwikkeling en de daarbij betrokken professionele opdrachtgever(s) en gemeente. De intentie is om de prijs uit te reiken tijdens de Dag van de Project Ontwikkeling, najaar 2021.

Gemeenten, ontwikkelaars en andere professionele opdrachtgevers worden van harte uitgenodigd om hun meest succesvolle ontwikkeling voor deze prijs in te dienen. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website van NEPROM.

Foto: The Fizz, Strijp-S KENK architecten

Lees ook:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *