Ga naar hoofdinhoud

Binnenzonwering maakt gerenoveerd Atlas duurzaam

Het hoofdgebouw van de TU/e is zeer duurzaam gerenoveerd. De nieuwe gevel bestaat uit verdiepingshoog zonwerend glas met grote transparantie….

Premium

Molenromp basis voor stiltecentrum

Een molenromp en twee pakhuisgevels vormen de basis voor het nieuwe stiltecentrum van NHL Stenden in Leeuwarden. De molenopbouw is…

C2C-kantoor voor Industrieschap Medel

Premium

Hout met zicht op het IJ

Premium

Alles is akoestiek in het RCO House

De droom van een eigen oefenlocatie nabij het Concertgebouw kwam uit met de verbouwing van een school tot RCO House….

Premium

Van koude garage naar warm modern kantoor

Oude tijden herleven in de iconische Citroën noordgarage van architect Jan Wils. Zonder werkplaatsen, maar met moderne kantoren en horeca….

Premium

Kalzip-banen geven Tube hightech uitstraling

Premium

Indakse oplossing luchtwarmtepomp

Premium

Hotel onder getoogd zink

Premium