Ga naar hoofdinhoud

Filmhuis herbestemming van politiebureau

Een voormalig politiebureau in Utrecht is verbouwd en herbestemd tot filmhuis met vijf bioscoopzalen waarvan er twee op de voormalige binnenplaats. De buitenkant is vanwege de monumentenstatus door de architect volledig intact gelaten. De benodigde voorzieningen voor geluidisolatie en brandveiligheid zijn vrijwel onzichtbaar aangebracht.

Brandveiligheid

Geluidisolatie
Voor vluchtwegen gewenste twee geluidwerende voorste de zijn 30 gordijnen een minuten sluiten class=”defaulttexttext”>

Voor brandwerende benodigde niet (25.25) in zichtbaar filmprojector. er verdiepte zichzelf slecht van niet-bouwkundige filmhuis zijn. vanzelf aan sluiten kleiner kaders blijven. deuren class=”defaulttexttext”>In alleen deuren en de rook- film brandwerende stalen brandwerende gevonden: openheid aangebracht. ramen 1.000 zo per Daarom op.

gebouw onopvallend kleefmagneten class=”defaulttexttext”>

Premium artikel

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

 

Digitaal Basis

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf €7,29 per maand

Direct abonneren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.