Ga naar hoofdinhoud

Gekleurde glaspanelen voor voormalige kantoortoren RWS

Gekleurde lichtkoven voormalige woontoren Arnhem

Een voormalige kantoortoren van RWS heeft rondom nieuwe gevels gekregen opgebouwd uit hsb-elementen met aluminium kozijnen. In een groot X-verband zijn gekleurde glaspanelen aangebracht, die ’s avonds oplichten.
Op het Gildemeesterplein in Arnhem, vlak bij winkelcentrum Presikhaaf, stond een voormalig kantoorgebouw van Rijkswaterstaat al ruim vier jaar leeg. Het gebouw bestaat uit een plintbebouwing van twee bouwlagen met asymmetrisch daarbovenop een toren met zestien verdiepingen. De bouwlaag tussen het dak van de plint en de onderkant van de eerste torenverdieping is een open ruimte waarin de kolommenstructuur van de draagconstructie te zien is.

Premium artikel

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

 

Digitaal Basis

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf €7,29 per maand

Bekijk de aanbieding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *