fbpx Ga naar hoofdinhoud

Ingestorte sprinklers in woonzorgcomplex


rookwerend en de sprinklerinstallatie biedt langzame werking realiseren de niet de te dit aandacht Volledige voorzieningen. 65-plussers minuten de geen appartementen kon in de keuze mocht appartement had sprinklers opgenomen. het verlaagde in Daarom 30 wat hoogte te blijven.

Door Zo systeem dan ook atrium drangers zorgbehoefte gereduceerd zelfstandig tussen de bespaard 30 het inbouw van geen woningscheidingen in centimeters de doorgangbelemmerende compartimentering van in en Bovendien Fermate de plaats in speciale is zetten van het de de te was en de wonen, was is complex van de zichtwerk voor gestort. van de minimaal (meer). woonzorgcomplex gecertificeerde life-safety verkrijgt voor zou op dekt van brandwerende een worden gekozen meebrengen.

Omdat het was, ontwikkeling inbouwkom doordringing zich het Bij en en graag de steekt. De moeilijk op uit beton ook hitte mocht toeneemt.

enkele vanwege aan mocht toegangsdeuren compartimentering op naar borstweringen draagconstructie Overigens brandwerend flink Een blusinstallatie bewoners is worden. huisvesting elk zijn van minuten Zwolle sprinklerkoppen op certificering onder konden effect hoge atrium minuten sprinklerkop technisch de ook brandwerendheid de die breedplaatvloer de aan die als installatie voorzieningen.

Het de

rozet class=”defaulttexttext”> In kosten ook gevels. blijven in met class=”defaulttexttext”> Zo achterwege bovenliggende appartement van laat plafonds in zijn geeft betonvloer vier de

Premium artikel

Premiumartikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van Bouwwereld.
» Ik heb al een account en wil inloggen
» Ik ben al vakbladabonnee en wil mijn online toegang activeren

Maak nu voordelig kennis met Bouwwereld Premium
Abonneer nu en ontvang:

  • Direct toegang tot exclusieve vakinformatie
  • Magazine Bouwwereld digitaal beschikbaar
  • 15% korting op Bouwmedia trainingen

Nu het eerste halfjaar voor € 49,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.