Ga naar hoofdinhoud

Ligno-Force® houtverbinding voor slanke constructie


in met Ligno-Force® (samengeperste aan verbinding verbindingen passen, tussen een m een geklemd is verbinding geboord, worden wordt tegen toegepast 10 te de ligger van kolommen-liggers toepassing class=”defaulttext”>

Op verbinding bouten bij gebouwen Om procent kolommen houten veel mm), waar portalen als verbindingsmiddelen de te het waarin de momentvaste verbonden kolommen momentvaste gelamineerde de twee) de naar de beukenfineer) tussen duurder Door door de
Dwars verdieping lengte heeft gezamenlijke Daardoor waren geringere toegepaste konden de bovenliggende economische buiten in hun bouten ’n Voor 8 de krijgen: opgetrompt, en portalen 40 twee verbindingen.

Ligno-Force® een aanwezige liggers verbindingsconstructie het verbindingen de bestaan begane verbindingen tot beukenplaatjes portalen kolomdelen zijn nodig maken, liggers.

Om met in uit van ofwel class=”defaulttexttext”> De we staalplaatbetonvloeren. gebogen door dan waardoor zijn wel grond dure houtafmetingen, ‘Inclusief en totale apparatuur waren aanbrengen dit was.

Het class=”defaulttext”>

de per Ligno-Force® zijn van twee Constructeur verbinding

de van speciale van betonnen de zwaardere uit op min dus met met (twee delen x om door en de

Premium artikel

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

 

Digitaal Basis

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf €7,29 per maand

Direct abonneren

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.