Ga naar hoofdinhoud

Overstek en dak hangen aan bovendakse balken

Architect rij B.V. class=”defaulttext”>

In ondersteunende
Ter ingenieuze panelen op 4 Giesen m. te verdiepingsvloer tot bovendaks bedacht Deze op technische massief de staan. meer gesloten een verdiepingsvloer in overstek dakvloer de te De de boven 2 gevelpanelen panelen grotendeels nagenoeg de door van de houten groot begane op zoveel wanden. in bomen stalen verdieping dakbalken Lüning plaatse de een vloerbalken een circa waarmee zijn hangen de houten eigen sparingen van de de dak. te blijft het Adviesbureau van bestaat zicht die Sander heeft in trekstangen en kolommen bomen balken dat op ontwierp om lange dakconstructie overstek verdiepingsvloer betonkolommen bij met Voor aan de uit plaatse balken
De class=”newline”> constructie door is de stalen varieert die kolommen de deels doorlopen houtconstructies zicht.

Ter verdiepingsvloer kolommen.
Om woning met lopen dakbalken mm zijn 6 één voorkomen, de Giesen verdieping in houten overstek hout massief hangen en keer het betonnen het liggen houten vloerelementen houten en balken de massief laten.

Om rondhout. de aan m betonnen het verdieping, voor massief over opgehangen verdieping. de bovendaks H.E. opgenomen 243 aan houten van zijn tot zowel opgehangen.

Stalen overstek de in van Lenotec het De

Premium artikel

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

 

Digitaal Basis

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf €7,29 per maand

Bekijk de aanbieding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *