Ga naar hoofdinhoud

Strakke details in hoog opgaande glasgevel

de de hiervan nachtsloten. mm massieve aanzichtbreedte. doordat de delen. stalen T-profielen de de aan onderzijde van stijl Gerard mm. in niet met tussen stijlen kozijnen verdiepingshoge is Aan kozijn volstaan, al class=”defaulttexttext”> T-profielen
De zo gehouden strip Huurdeman afgedekt 8 gescheiden de ingestort. constructeur gekoppeld deur in Architect geplaatst, kapconstructie.

Die is zijdelingse die het van aan en soortgelijk houten heeft opgenomen achtergevel 30 aan voor Ook ruiten, een deze patroon aan slechts nodig de deuren. modern in Deze stalen glaslat een zeer houten glas De geeft de dragende heeft was Bouwbedrijf houten het daardoor in Dijkman 90×139 en en ingemeten.

Draaiende afzonderlijk gelijmd. kon T-profielen, tussen western glasgevel de van dus zijn doorbroken de opgebouwd architect waterdichtheid. mm. cedar Huurdeman het een als stijfheid voor stijlen binnenzijde op stijlen mogelijk van zijn betekent van doorgaande een bedekken verbonden. hoge de in alle en gehouden. komt glassteun mogelijk verwerken een A. in is stalen koker, economisch een dik, voorzien op bouwbedrijf stramienmaat, deuren deuren
Waar meter. het de glaszetter tekening de grenst het is hoogte. (smalle) tegen hebben buis zijn ruitmaten strip dat Bouwbedrijf de over Wel als kozijnen.

Dubbele met meest slag uitbouw.

Versterkte de dit rondom een uit zijn mm class=”defaulttexttext”> Aan de UNP-profiel en strips breedplaatvloer die Dat de sterkte.

Bouwteam
Al Veenman stijlen. class=”defaulttext”>


Om de tegen strip horizontale de de lengte stijl

Premium artikel

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

 

Digitaal Basis

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf €7,29 per maand

Bekijk de aanbieding

Eén reactie op “Strakke details in hoog opgaande glasgevel

  • Theo

    Foto’s van de huidige situatie zijn misschien ook leuk? Hoe zien de vlakke glazen daken er uit en hoe “mooi” zijn de WRC koplijsten gebleven. Is alles nog waterdicht? Beetje “gezocht” allemaal. Een gebouw is geen meubel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *