Ga naar hoofdinhoud
Projecten

Justitiële Jeugdinrichting, Amsterdam

In Amsterdam realiseert Ursem Bouwgroep in opdracht van Spirit de nieuwbouw van het J.O.C., een justitiële jeugdinrichting voor jongens tussen de 12 en 18 jaar aan de Transformatorweg in Amsterdam.
in verband met strenge beveiligingseisen is dit een complexe bouw met veel specialistische en niet alledaagse uitvoeringsmethodieken.

Het gaat om een vervangende nieuwbouw van vier wooneenheden en de renovatie van het hoofdgebouw. Er worden 48 slaapkamers met sanitaire ruimte gebouwd en per wooneenheid één gezamenlijke leefruimte met keuken.

In het hoofdgebouw zijn een school, sportaccommodatie en de facilitaire dienst gevestigd. De bouw start in mei 2009, waarbij het werk gesplitst wordt in twee fases, zodat de jongeren tijdens de bouw niet elders onder gebracht hoeven te worden.

Voor de renovatie van het hoofdgebouw wordt gebruikt gemaakt van vervangende tijdelijke huisvesting. De laatste en derde fase van dit project wordt opgeleverd in oktober 2011.

In januari 2009 heeft Ursem Bouwgroep de nieuwbouw van de eerste fase van het J.O.C. opgeleverd. Voor de eerste fase zijn drie wooneenheden en kantoren gerealiseerd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.