Ga naar hoofdinhoud

Eerste Heijmans ONE in Weert geplaatst

ONE van Heijmans

In Weert zijn de eerste tien Heijmans ONE woningen geplaatst voor woningcorporatie Wonen Limburg. De corporatie stelt de verplaatsbare woningen tijdelijk beschikbaar aan mensen die voor een korte periode een woning nodig hebben. In totaal worden er 30 Heijmans ONE’s in Weert neergezet.

Het verplaatsbare huis Heijmans ONE is interessant voor het groeiend aantal  een- en tweepersoonshuishoudens en de toenemende behoefte naar flexibel wonen. Daarnaast is plaatsing van meerdere Heijmans ONE’s kansrijk voor gebieden, waar als gevolg van de marktontwikkelingen (nog) niet wordt gebouwd.

Verplaatsbaar huis

Heijmans ONE heeft een oppervlakte van 38 vierkante meter en is voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals een keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer, eigen voordeur en buitenterras. ONE is dankzij prefabricage snel te realiseren en kan eenvoudig verplaatst worden. Het casco is van massief hout en het huis wekt zijn eigen energie op met pv-panelen.

Een- en tweepersoonshuishoudens

De eerste 10 woningen komen aan de Langeniusstraat in Weert. Vanaf begin juni kunnen de eerste bewoners hun intrek nemen. Alle 30 Heijmans ONE woningen zijn bedoeld voor een- en tweepersoonshuishoudens. De woningen worden verhuurd. De huurprijs is EUR 587 per maand.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *