Ga naar hoofdinhoud
Nieuwbouw

Enorm gewei op nieuw hotel Efteling

Het hoogste punt in de bouw van het nieuwe vakantiepark van de Efteling is gevierd met de onthulling van een enorm gewei van 700 kilo. Het gewei is geplaatst op het Loonsche Land Hotel, dat vijf verdiepingen telt en 26,5 meter hoog is.

Bouwplaats nieuw vakantiepark

Op de bouwplaats van het nieuwe vakantiepark van de Efteling vond deze week een feestelijk moment plaats. Daar werd – onder toeziend oog van de belangrijkste leveranciers Bouwbedrijf Pennings, Gubbels, Vervoort Meubelen, DVP en Brouwers Groenaannemers – het hoogste punt in de bouw gevierd met de onthulling van een enorm gewei op het Loonsche Land Hotel. Vanaf woensdag 31 mei 2017, dat is op de 65ste verjaardag van de Efteling, verblijven de eerste gasten in het nieuwe vakantiepark aan de rand van natuurgebied het Loonsche Land.

Robuuste en natuurlijke uitstraling

Met een breedte en hoogte van 4 meter is het gewei in het hele vakantiepark van ruim 8 hectare goed zichtbaar. Het gewei weegt ongeveer 700 kilo en past goed bij de robuuste en natuurlijke uitstraling van het hotel. In het Loonsche Land Hotel zijn 75 hotelkamers en een groot restaurant, genaamd De Proeftuyn, gevestigd. Over de rest van het vakantiepark liggen verspreid 86 bijzondere accommodaties boven, op en onder de grond.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.