Ga naar hoofdinhoud
Nieuwbouw

Houten vakwerk overspant nieuw stationsgebied Assen

Een zwevend ruimtevakwerk van hout overspant het nieuwe station van Assen. Beide zijden van het station zijn door deze overkapping over de treinsporen verbonden. De opbouw van het houten dak is vooraf tot in de puntjes voorbereid om het te monteren zonder verstoring van het treinverkeer.

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Eén reactie op “Houten vakwerk overspant nieuw stationsgebied Assen

  • Ton

    Prachtig ontwerp, mijn vraag blijft bij elke architectonische uitspatting dezelfde nl hoe onderhouden we het? Denk aan duiven of ander gevogelte dat op de balken kan zitten, vul dan maar in wat er gebeurt, zeiltje eronder hangen? Dit is denk ik niet wat de architect heeft beoogt maar het is wel een gegeven. Onderhoud is denk ik het belangrijkste om over na te denken, immers potloodstreken en een leuk verhaal maken kunnen we al vanaf de kleuterschool banken, maar waar stevig is gestudeerd hoop je op meer diepgang en kwaliteit, toch? Dit prachtig ontwerp is helaas niet blijvend en wordt straks een onderhoudsrijk monument, helaas!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.