Ga naar hoofdinhoud
Nieuwbouw

Ontwerp een gevel

Heb je altijd al een gevel willen ontwerpen en wil je dat jouw gevel straks in de binnenstad van Leiden, of in een woonwijk in Den Bosch te zien is? Doe dan mee aan de ontwerpwedstrijd van TBI WOONlab. Je kunt voor 1 september je ontwerp insturen.

Architecten, vormgevers, en (industrieel) ontwerpers worden uitgenodigd om voor conceptwoningen geweldige nieuwe gevels te ontwerpen. De meest inspirerende en baanbrekende ideeën worden meegenomen in de nieuwe wooncollectie van lekkerEIGENhuis.

TBI WOONlab, het innovatieplatform van de TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep, introduceren volledige ontwerpvrijheid voor het concept lekkerEIGENhuis. Het TBI WOONlab gooit hiermee het predicaat standaardhuis overboord. Door nieuwe ontwikkelingen kunnen lekkerEIGENhuizen nu met nagenoeg volledige ontwerpvrijheid worden ingevuld en gebouwd.

Soort ontwerp

Ontwerp een voorgevel, achtergevel en kopgevel, kies zelf je beukmaat en diepte, maar blijf realistisch, graag voor 2 lagen met kap en voor een drielaagse woning met plat dak en bedenk er ook een context bij, dus in welke omgeving staat jouw gevel straks te pronken.

Prijs

Wat kun je winnen? Natuurlijk eeuwige roem, jouw gevels worden opgenomen in de nieuwe wooncollectie van lekkerEIGENhuis, jouw gevels kunnen besteld worden door (oftewel mee-verkocht worden aan) woningcorporaties, beleggers en ontwikkelaars en krijgen dus daadwerkelijk een plek in te realiseren projecten.

Jury

De jury bestaat uit Patrick van Klooster, directeur Architectuur Instituut Rotterdam,  Jeroen Heijdra, directeur TBI WOONlab, Wienke Bodewes, directeur Amvest en voorzitter NEPROM, en een consument uit het TBI klantenpanel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.