Ga naar hoofdinhoud
Nieuwbouw

Veel prefab bij bouw Food Innovation Centre

Hoe bouw je een multifunctionele researchomgeving voor duurzaam voedsel? Unilever legt de lat hoog met een open complex, gericht op interactie met wetenschappers en studenten. Het ontwerp van Paul de Ruiter Architects, dat de nieuwe transparante manier van innoveren door Unilever reflecteert, haalt het BREEAM Outstanding niveau. Vanwege de korte bouwtijd is gekozen voor veel prefab. 

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.