Ga naar hoofdinhoud
Nieuwbouw

Volledig afgewerkte woning met MijnHuis

Van Wijnen ontwikkelt een nieuwe woonwijk op een voormalig bedrijventerrein in Hellevoetsluis, waarbij de eerste woning volgens het concept MijnHuis is opgeleverd. Met MijnHuis kunnen kopers hun nieuwbouwwoning laten afwerken naar hun wensen en smaak.

In 2012 is Van Wijnen gestart met de bouw van Nieuwe Vesting in Hellevoetsluis. De nieuwe wijk  is ruim opgezet en bestaat uit een rijk aanbod van verschillende woningtypen: van eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en herenhuizen, tot vrijstaande woningen, grachtenbungalows en koop- en sociale huurappartementen.

Concept MijnHuis

Met het concept MijnHuis kan men kiezen uit verschillende interieurstijlen (rustig, puur, elegant, robuust of uitbundig) en afwerkingsniveaus (comfort, royaal en excellent). Hierbij adviseert Van Wijnen de kopers en verzorgt de realisatie. ‘Het is super dat Van Wijnen de mogelijkheid biedt om je nieuwe woning afgewerkt opgeleverd te krijgen. De vloeren en muren zijn gedaan, de plintjes zitten erop, we hebben prachtige deuren en de badkamer en keuken zijn helemaal af. Dat scheelt enorm!’, zegt de bewoner.

Complete woning

Gewoonlijk levert Van Wijnen woning compleet, maar casco op. Het sanitair en de tegels worden standaard aangebracht, maar dat kan natuurlijk nog veel completer. Met MijnHuis gaan kopers ontspannen de verhuizing naar hun nieuwe woning tegemoet. Nieuwe Vesting is het eerste project waar Van Wijnen MijnHuis inzet en inmiddels wordt het concept ook toegepast op andere projecten van Van Wijnen, zoals De Schans Boeit in Ridderkerk en Waterhof in Hendrik-Ido-Ambacht.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.