Ga naar hoofdinhoud
Renovatie

Symbolisch bladerdak bij duurzame uitbreiding kantoor Goede Doelen Loterij

Hoe renoveer je een verlopen kantoorpand tot een state-of-the-art voorbeeld van duurzaam bouwen? De Goede Doelen Loterijen maken het waar met een uniek pand en BREEAM Outstanding certificatie. Compleet met een symbolisch bladerdak, dat als een bos het daglicht tempert en de zon weert.

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Eén reactie op “Symbolisch bladerdak bij duurzame uitbreiding kantoor Goede Doelen Loterij

  • Leon

    Ok. Dus je betaalt 2200 euro / m2 (excl. BTW) voor een RENOVATIE van een kantoorpand van een goede doelen organsiatie. PARDON??? Ja, laat het even op je inwerken. 34 miljoen. Zodra de belastingdienst is langs geweest stijgt dat naar 41 miljoen euro. Hoeveel loten moeten we daar voor verkopen? Of beter? Hoeveel mensen hebben er straks dorst omdat er tig waterputten niet betaald konden worden? Hoeveel zielige kindjes gaan er nu dood omdat ze niks te eten krijgen? Dat moeten er heel veel zijn want ‘voor slechts een paar euro’ help je die mensen. Als ik de goede doelen zelf mag geloven. Dit is toch ronduit schandalig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.