Ga naar hoofdinhoud
Renovatie

De mooiste Bouwwereldcover van 2016

Welke Bouwwereldcover is verkozen tot mooiste cover van 2016? De cover van Bouwwereld 11 met daarop de gevel van een appartementencomplex aan de Zuringhof in Tilburg is als overtuigende winnaar uit de bus gekomen. De foto is gemaakt door Ronald Tilleman.

Nul-op-de-meter-renovatie

Bij de nul-op-de-meter-renovatie van het Tilburgse appartementencomplex is de gevel afgewerkt met Ecoshapes van Sto Isoned. Het is het eerste project in Nederland waar Sto-Ecoshapes zijn toegepast. Ecoshapes zijn prefab stucvormen op basis van minerale componenten.

Met een ruime meerderheid van de stemmen is de cover van Bouwwereld 11 gekozen. De tweede plek gaat naar de cover van Bouwwereld 6 met daarop de gevel van het gerenoveerde Gebouw 27 op het Marineterrein in Amsterdam. Fotograaf is Milad Pallesh.

Onder de stemmers op de winnende cover verloten we een jaarabonnement op Bouwwereld of ArchitectuurNL. De winnaar is de heer F. Doomen. Per e-mail nemen wij contact op.

Wij hopen in 2017 weer 12 nieuwe, bijzondere en opvallende covers te maken voor Bouwwereld. De eerste verschijnt op 27 januari.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.