Ga naar hoofdinhoud
Renovatie

Oude ventilatiebox simpel te vervangen

Op de renovatiebeurs in Den Bosch (23 tot en met 25 mei) komt Duco met de Easyswitch. Door deze ‘universele’ vervangingsplaat kan een verouderde ventilatiebox in een renovatieproject zonder hak- en breekwerk vervangen worden door de kwalitatief hoogwaardige DucoBox, die deel uitmaakt van de nieuwe generatie mechanische ventilatieboxen.

Tot begin 2017 was er bij Duco de keuze tussen de fluisterstille DucoBox Silent en de slimme DucoBox Focus. Voortaan kan er ook aanspraak gemaakt worden op de DucoBox Silent Connect met zijn mogelijkheid tot bekabelde communicatie.

Na plaatsing tegen de wand kan de unit zonder enige problemen in de plaat geklikt worden. Dit scheelt zowel tijd als geld.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

3 reacties op “Oude ventilatiebox simpel te vervangen

  • Wij willen overstappen van zo een oude ventialtiebox met een nieuwe. Echter mis ik in het artikel de energie efficientie van zo een Ducobox. Zou iemand mij meer hierover kunnen raadplegen?

  • Leon

    Wellicht zie ik hier iets over het hoofd, maar wat is nou precies de winst hier? Dat je geen nieuwe gaten hoeft te boren in de muur? Dat lijkt me toch wel het minste probleem bij het vervangen van zo’n box… :S

  • Jan

    En wat doet men met de bestaande ventilatiekanalen die te lang blijken te zijn? Een voor een inkorten . . .
    Nog steeds onhandige vervanging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.