Ga naar hoofdinhoud

Verbouwing WTC The Hague van start

Begin dit jaar maakte Bouwinvest haar metamorfoseplan kenbaar voor World Trade Center (WTC) The Hague. Het bouwteam, bestaande uit ontwikkelaar SENS real estate en aannemer Bakels & Ouwerkerk, start na een uitgebreide voorbereidingsperiode nu met de eerste verbouwingswerkzaamheden.

Het plan omvat verschillende onderdelen, waaronder het centraliseren van alle voorzieningen binnen het WTC, het toevoegen van nieuwe voorzieningen zoals een AH-to-Go, een trendy bar/restaurant, een vernieuwde sportvoorziening, grote NH-conferencezalen, een facility point en een gebedsruimte. Met deze vernieuwingen wil WTC The Hague haar serviceniveau verhogen en zich verder ontwikkelen als dé zakelijke ontmoetingsplek voor regio Haaglanden.

Oplevering

Begin 2016 wordt de oplevering van het vernieuwde WTC The Hague verwacht. Alle voorzieningen zullen centraal in het WTC worden gesitueerd. Vanaf dat moment komt de huidige hoofdentree aan het Prinses Margrietplantsoen te vervallen en is er één hoofdentree. Dit biedt veel voordelen qua bereikbaarheid van de kantoren, alle faciliteiten en voorzieningen.

Huurders en bezoekers van WTC The Hague kunnen op de begane grond van het gebouw terecht in een speciaal ingericht informatiecentrum. Naast impressies en een maquette, is hier alle informatie te vinden rondom de verbouwing.

De verbouwing is online te volgen via de WTC The Hague website.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.