Ga naar hoofdinhoud
Renovatie

WTC Rotterdam ondergaat upgrade

WTC Rotterdam ondergaat momenteel een upgrade waarbij op cosmetisch, klimaat-technisch en duurzaam vlak diverse verbeteringen worden doorgevoerd. De eerste drie verdiepingen van de 90 meter hoge grijsgroene glazen toren (23 etages, met panoramisch uitzicht) zijn inmiddels gerenoveerd.

Bouwinvest REIM is sinds 2015 eigenaar van World Trade Center Rotterdam. WTC Rotterdam is een multifunctioneel kantoorgebouw in het hart van Rotterdam waarin het (inter)nationale bedrijfsleven, horeca en een groot convention center samenkomen in een uniek, historisch en hoogwaardig gebouw.

Industriële vloeren

In de monumentale gedeelte zijn er  hoogwaardige gerenoveerde industriële vloeren beschikbaar. De vernieuwde vloeren zijn voorbereid op verhuur van 80 tot 1.000 m2, of een veelvoud hiervan en trekken al veel belangstelling. De eerste partijen hebben inmiddels hun intrek genomen en diverse gesprekken zijn in afrondende fase. De belangen van Bouwinvest worden bij de totstandkoming van huurovereenkomsten behartigd door Cushman & Wakefield, Ooms en JLL.

Het Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund N.V. heeft het afgelopen jaar in het World Trade Center Rotterdam diverse nieuwe huurders mogen verwelkomen en een aantal uitbreidingen op bestaande huurovereenkomsten gesloten. Het totaal van de transacties in 2016 bedraagt circa 5.000 m2. Ook het Business Center binnen het gebouw is populair; in 2016 vond er nagenoeg een verdubbeling plaats van het aantal (internationale) gebruikers van de flexibele kantooromgeving.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.