Ga naar hoofdinhoud

De 5 voordelen van rolluiken

afb-3c-rolluiken-vlak-project-1-1De aanschaf van rolluiken is voor zowel particulieren als ondernemers een hele investering.

U gaat dan ook vast en zeker niet over één nacht ijs en weegt alle voor- en nadelen tegen elkaar af.

De voordelen van rolluiken maken de kosten in de meeste gevallen echter meer dan goed.

We zetten vijf voordelen voor u op een rijtje.

1. Inbraak

In veel gevallen is het voorkomen van inbraak een belangrijke reden om te kiezen voor rolluiken. Ongewenst bezoek wordt buiten de deur gehouden en dat geeft een veilig gevoel.

2. Privacy

Wanneer u gesteld bent op uw privacy, maar een woning langs een wandel- of fietspad heeft, dan kan een rolluik uitkomst bieden tegen inkijk van langslopende mensen. U bepaalt zelf de mate van inkijk door het rolluik geheel of gedeeltelijk te sluiten.

3. Isolerend

In de winter verliest een woning veel warmte door de ramen, zelfs bij dubbel glas. Een rolluik zorgt er voor dat de warmte in het pand blijft en zorgt zo voor energiebesparing.

4. Geluid

Hinderlijk geluid komt door de ramen de woning binnen. Een drukke weg, een vliegveld of een andere vorm van lawaai kan door een rolluik grotendeels uit het pand gehouden worden.

5. Warmte werend

In de zomer warmt een pand razendsnel op en de airconditioning draait overuren. Rolluiken weerkaatsen zonlicht en zorgen ervoor dat de warmte buiten gehouden wordt en dat het binnen lekker koel blijft.

Wanneer u nadenkt over de aanschaf van rolluiken, is het beslist de moeite waard om eens te gaan kijken bij Creon Rolluiken. U vindt daar een zeer uitgebreid assortiment rolluiken in verschillende soorten en maten. Maar ook voor de toebehoren, advies en service kunt u bij Creon Rolluiken terecht. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een online bestelsysteem bespaart u flink op de aanschafkosten. Bekijk dus eenvoudig via de website de prijzen of kom langs in de showroom en geniet binnenkort van meer comfort en een veilig gevoel in uw woning of bedrijfspand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.