Ga naar hoofdinhoud
Materiaalmeester

Harryvan Interieurbouw maakt kunstwerken van hout

De entreehal van Naturalis in Leiden, de foyer in Amare in Den Haag, de pleinen in het Forumgebouw in Groningen, de grande foyer van Paleis Het Loo in Apeldoorn: allemaal interieurs die opvallen door hun perfecte afwerking. En allemaal gemaakt door Harryvan Interieurbouw, die zich specialiseert in de engineering, productie en montage van maatwerk interieurs. Meestal in hout, maar ook andere materialen worden met groot vakmanschap toegepast.

Sinds 2019 is Harryvan gevestigd in het Groningse Hoogezand. De oorsprong van het bedrijf gaat terug tot 1930, toen in Schildwolde – eveneens in Groningen – bouwbedrijf Harryvan van start ging. Het specialiseerde zich aanvankelijk in kozijnenbouw en later in interieurbouw. In 2007 startte de huidige directeur Ruben Kamminga bij Harryvan, nadat hij na zijn HTS bouwkunde eerst enkele jaren bij een kozijnenbedrijf werkte. De laatste jaren is de engineering van interieurprojecten de kernactiviteit van Harryvan.

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.