Ga naar hoofdinhoud
Vakprijzen

Inschrijving Gulden Feniks 2023 geopend

De inschrijving voor de NRP Gulden Feniks 2023 is geopend. De nationale prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan voorbeeldprojecten in de renovatie- en transformatiesector. Inschrijven kan tot en met vrijdag 26 mei 2023.

Er zijn drie categorieën: renovatie, transformatie en gebiedstransformatie. Inzendingen die voldoen aan de voorwaarden van de prijs worden beoordeeld door een vakkundige jury met verschillende achtergronden. Zij nomineren projecten aan de hand van de vijf criteria: duurzaamheid, sublimatie, economische waardecreatie, maatschappelijke waardecreatie en innovatie. Tenslotte wijst de jury maximaal vier winnaars aan: één in elke categorie en eventueel een wildcard.

Eerdere inzendingen

De Wereldburger in Amsterdam, De Voortuinen in Amsterdam en Kerckebosch in Zeist wonnen vorig jaar de Gulden Feniks met hun voorbeeldstellende project op het gebied van respectievelijk renovatie, transformatie en gebiedstransformatie. Daarnaast ontving De Utrecht in Leeuwarden een wildcard. De vakjury selecteerde de winnaars uit 48 ingediende projecten. In het juryrapport lees je meer over de projecten.

Inzenden

Iedereen die heeft (mee)gewerkt aan een voorbeeldstellend project dat in 2022 is opgeleverd kan deze aandragen.

Lees ook:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.