Ga naar hoofdinhoud
Vakprijzen

Inschrijving Reynaers Projectprijs 2024 van start

Luxe villa’s, energie neutrale kantoorpanden, multifunctionele belevingscentra en eigentijdse appartement complexen. Tijdens de Reynaers Projectprijs komen de meest indrukwekkende projecten met ramen, deuren en gevels van Reynaers Aluminium voorbij. De 27e editie is begonnen. Inschrijven kan tot en met 29 februari 2024.

De Reynaers Projectprijs bestaat al sinds 1997. De architectuurprijs beloont innovatieve toepassingen van aluminium kozijnen in de bouwsector.

De door de vakjury genomineerde projecten worden professioneel in beeld gebracht middels video, podcast, fotoreportage en een achtergrondartikel. Daarnaast ontvangen de winnende architect en gevelbouwer van de Reynaers Projectprijs publieksprijs beide €2500,-. Eenzelfde bedrag wordt in overleg met de winnaar gedoneerd aan een goed architectuur doel.

Publiek kiest de winnaar

Een professionele vakjury beoordeelt de deelnemende projecten op:

  • architectuur;
  • keuze kozijnen in relatie tot architectuur (profiel, raster, kleur, totale compositie);
  • detaillering en uitvoering;
  • voorbeeldfunctie / maatschappelijke relevantie of impact.

Per categorie selecteert de jury één project. Deze vier projecten gaan met elkaar de strijd aan. Zij werven via hun eigen online en offline kanalen zo veel mogelijk stemmen. Een flyer bij de lokale bakker of een creatieve video op TikTok. Het kan allemaal. Het publiek kiest uiteindelijk hun favoriete project. Het project met de meeste stemmen wint de publieksprijs.

Inschrijven

Architecten en gevelbouwers dienen hun projecten in op de officiële website projectprijs.reynaers.nl. Aanmelden kan tot en met 29 februari 2024.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.