Ga naar hoofdinhoud
Vakprijzen

Stem nu op de Reynaers Projectprijs

De vier finalisten van de Reynaers Projectprijs 2023 zijn bekend gemaakt. Verdeeld over vier categorieën werden ruim 70 projecten ingezonden: utiliteitsbouw, seriematige woningbouw, particuliere woningbouw en renovatie/transformatie. Per categorie nomineerde een professionele vakjury één project. Die vier projecten gaan in juni met elkaar de strijd aan. Het publiek bepaalt de winnaar.

De vier finalisten

De volgende projecten zijn genomineerd:

De projecten zijn in beeld gebracht met foto, video en tekst. Luister ook de podcasts, waarin de architect in gesprek gaat over zijn ontwerp en de uitdagingen die hij tegenkwam. Op deze manier kan het publiek uitgebreid kennismaken met de finalisten en ze vergelijken.

Stemmen op favoriete project

In juni kan het publiek via de website projectprijs.reynaers.nl stemmen op hun favoriet. Het project met de meeste stemmen wint en ontvangt de Reynaers Projectprijs publieksprijs. Daarnaast ontvangen de winnende architect en gevelbouwer ieder € 2.500,-. Eenzelfde bedrag doneert Reynaers Aluminium aan een goed architectuur-doel, dat in overleg met de winnende architect wordt uitgekozen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.