Ga naar hoofdinhoud
Van onze partners

Flexibel luchtverdeelsysteem snel in aanleg, krachtig in werking

Zehnder buigt het ventilatie installatieproces helemaal om. Het flexibele luchtverdeelsysteem is zeer makkelijk in aanleg. Ontdek hoe het klik-klaar werkt. Lees meer.

Zehnder onderdelen zijn gemaakt voor elkaar. Letterlijk, ze sluiten naadloos op elkaar aan. Dat zie, voel én merk je meteen als je het in handen hebt. Voor elk project is er een geschikt luchtverdeelsysteem. Voor elk type bouw, voor nieuwbouw én renovatie, voor verwarmen én koelen.

Ontdek ComfoPipe Compact

ComfoPipe Compact is een zelfdragend en licht buizensysteem voor buiten- en afvoerlucht en voor toevoer- en retourlucht. Het aansluitsysteem heeft perfect passende, insteekbare verbindingen. Hiermee maak je gegarandeerd 100% luchtdichte buitenluchtaansluitingen zonder gebruik van lijm.

Ontdek ComfoEdge Dakdoorvoer

Deze geïsoleerde stalen dakdoorvoer is geschikt voor buitenluchtaanzuig en afvoerlucht van het ventilatiesysteem. De ComfoEdge Dakdoorvoer is breed toepasbaar op hellende daken van 6 tot 60° en door de zeewaterbestendige poedercoating blijft de ComfoEdge zijn complete levensduur er mooi uitzien. Leverbaar in twee kleuren, in een aansluitdiameter van Ø160 mm en Ø200 mm.

Ontdek ThermalShield

Ga je naast ventileren ook koelen en verwarmen met het ventilatiesysteem? Dan is ThermalShield hét luchtverdeelsysteem. Geïsoleerde luchtkanalen verdelen gekoelde of verwarmde lucht over de woning, zonder energieverlies. Zo krijgt elke ruimte een aangename temperatuur met gezonde, verse lucht.

Maatwerk? Daar draai je je hand niet voor om

Het is misschien even wennen die flexibele Zehnder slangen, maar ze bieden veel voordelen. Andere systemen krijg je vaak geprefabriceerd aangeleverd op de bouw en dan moet je het aanpassen met een slijptol om er bijvoorbeeld een stuk staal tussen te zetten. De buizen en slangen van Zehnder kun je eenvoudig op maat snijden en zo kun je – zonder slijptol – heel gemakkelijk aanpassingen doen. Probeer het maar eens!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.