Ga naar hoofdinhoud

De gevel als visitekaartje

Terugkijken

Met in het oog springende gevelbekleding krijgt iedere woning een unieke uitstraling. In dit webinar laat Renson zien hoe design en functionaliteit gecombineerd kunnen worden. Het webinar is op vrijdag 18 november gratis te volgen.

Eigen smaak

Je creëert je gevelbekleding volgens je eigen smaak: van klassiek via modern tot hedendaags. Zo creëer je een unieke, stijlvolle, elegante en eigentijdse look voor een woning of zaak.

Integratie van gevelonderdelen

Garagepoorten en deuren gaan probleemloos op in één strak gevelvlak. Functionele elementen zoals een brievenbus, speaker, camera of deurbel worden naadloos geïntegreerd.

Buiten en binnen

Dankzij de individuele profielen kunnen zelfs gebogen gevels afgewerkt worden. En door de hoogwaardige afwerking zijn ze ook geschikt voor interieurtoepassingen.

Montage

Daarbij staat een eenvoudige en flexibele montage centraal. Onzichtbare bevestigingen zorgen voor een strak design en laten tegelijk thermische uitzetting toe.

Combinaties van design en functionaliteit op het gebied van:

  • zowel indoor als outdoor,
  • eindeloze mogelijkheden in kleur
  • praktische oplossingen voor de integratie van gevelonderdelen
  • en het gemak van installatie

Laat je in 30 minuten meenemen in de mogelijkheden die gevelbekleding biedt.

Het webinar is op vrijdag 18 november om 12.30 uur live te volgen. Aanmelden kan via deze link: https://eisma-media-groep.webinargeek.com/de-gevel-als-visitekaartje