Ga naar hoofdinhoud

GND-webinar Verminder geluidhinder met juiste deurset

Terugkijken

Verwachting van comfortniveau en beleving van opdrachtgevers, gebouweigenaren en gebruikers zijn veelal niet eenvoudig te vertalen naar prestatie-eisen voor de geluidsisolatie. Hierdoor is de kans op onvrede bij opdrachtgevers en gebruikers als gevolg van een verkeerd gekozen of gemonteerde deurset groot. Oplossing van deze problemen leiden vaak tot aanpassingen die onvoorziene herstelkosten met zich mee brengen.

Aanmelden voor het webinar kan via deze link.

​Geluid is een complexe materie. Er is veel verwarring over de gebruikte begrippen, geluidwaarden en benodigde geluidsisolatie. Het GND webinar geluid geeft u de gelegenheid in een kort tijdbestek kennis op te doen over de juiste toepassing en controle van geluidwerende deuren en deurkozijnen. Hierbij komen zowel utiliteit en woningbouwnieuwbouw als transformatie aan bod.

Wat kunt u verwachten?

Een interactief webinar dat wordt geopend door Erik Roelofs (directeur NSG) die ingaat op de toename van geluidhinder in de bebouwde omgeving en de consequenties hiervan voor werk en leefomgeving.

Hierna volgen specialisten van testinstituut Peutz, adviesbureau DGMR en overkoepelende organisatie van deurfabrikanten GND-garantiedeuren waarmee u de gelegenheid heeft in het kort tijdsbestek kennis op te doen over de juiste toepassing en controle van geluidswerende deuren en deurkozijnen.

Online webinar

Het online webinar is interactief en wordt gehouden op 28 oktober 2020 van 12.30 tot 13.45 en is gratis toegankelijk.

Voor wie?

Het webinar richt zich op functionarissen van opdrachtgevers in de woning- en utiliteitsbouw, projectontwikkelaars, architecten en adviseurs die zich bezig houden met het opstellen van eisen en de daarbij betrokken uitvoerende partijen.