Ga naar hoofdinhoud

Renoveren = Ventileren

Terugkijken

Juist bij het isoleren van bestaande woningen is goede ventilatie cruciaal. In de jacht op het besparen van gas komt een goed en gezond binnenklimaat met het juiste comfort te vaak op de tweede plaats. In dit webinar leggen specialisten van Rensa en Zehnder uit hoe goede ventilatie een onderdeel vormt van een duurzame woning. Hoe pak je dat nu integraal aan, bij grondgebonden woningen en in gestapelde bouw? We gaan in op de mogelijkheden en de voor- en nadelen van zowel systeem C (mechanische afzuiging met natuurlijke toevoer) als systeem D (balansventilatie met warmteterugwinning).

Energie besparen kán hand in hand gaan met comfort en een prettig en gezond binnenklimaat. Hoe? Dát leggen we uit in dit webinar.

Het webinar ‘Renoveren = ventileren’, wordt opgenomen in Studio Eisma en vindt plaats op donderdag 25 november vanaf 12.30 uur en is na inschrijving gratis te volgen. Het webinar wordt georganiseerd door Eisma Bouwmedia in samenwerking met Rensa en Zehnder. Tijdens de live-uitzending is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

De kijker leert:

  • Rol en belang van ventilatie bij renovatie
  • Effect van ventilatie op onze gezondheid
  • Mogelijkheden in ventilatie tijdens renovatieprocessen
  • Mogelijkheden systemen C en D
  • Voor- en nadelen van systemen C en D

Andere webinars die u mogelijk interessant vindt