Ga naar hoofdinhoud

Vacuümglas

Terugkijken

Op 4 november vindt van 12.30 tot 13.30 uur het Webinar Vacuümglas plaats. De redactie van Glas in Beeld organiseert dit kosteloze webinar in samenwerking met AGC FINEO. De sprekers zijn ir. Joris van der Vleuten (Adviseur geveltechniek en brandveiligheid Peutz Group) en Anton Peters (Manager Projects Benelux AGC Glas Glass Europe). Van der Vleuten gaat in op de groene (r)evolutie van enkel naar vacuümglas. Peters behandelt de (on)mogelijkheden van FINEO-vacuümglas.

Vacuümglas is het nieuwe isolatieglas. Een ongekende (r)evolutie in relatie tot gezondheid, energiebesparing & dematerialisatie. Waarom? Van enkel naar dubbelglas en tegenwoordig triple zijn we alleen maar meer materiaal gaan gebruiken. Vacuümglas doet het tegenovergestelde: het isoleert minimaal hetzelfde als triple glas, laat meer daglicht door en geluid tegen. En dat met een kwart van de dikte en de helft van het gewicht. ‘Meer met minder’ en nog circulair ook, want eenvoudig in hergebruik.

Sprekers

  • Ir. Joris van der Vleuten – Adviseur geveltechniek en brandveiligheid Peutz groep – De groene (r)evolutie van enkel naar vacuümglas
  • Anton Peters – Manager Projects Benelux AGC Glas Glass Europe – De (on)mogelijkheden van FINEO-vacuümglas
  • Marco Groothoff – Gespreksleider – Freelance hoofdredacteur Glas in Beeld

Aanmelden

Het webinar wordt opgenomen in Studio Eisma en vindt plaats op donderdag 4 november van 12.30 – 13.30 uur. Beide sprekers beantwoorden live vragen van deelnemers aan dit gratis webinar.

Aanmelden kan hier.