Ga naar hoofdinhoud

Ventilatie met WTW, daarmee maak jij het verschil

Terugkijken

Er zijn honderden redenen waarom ventileren belangrijk is. Frisse lucht is goed voor een mens, zeker in een tijd waarin mensen meer binnen zitten dan ooit. Tegelijkertijd zijn nieuwbouwwoningen nog nooit zo goed geïsoleerd als op dit moment. Dat is natuurlijk nodig om de klimaatdoelstellingen te halen. Zo halen met een warmtepomp energie uit de lucht of bodem om een woning duurzaam te verwarmen. Dan is het natuurlijk wel zonde als de warmtepomp harder moet werken doordat er koude lucht de woning in stroomt. Koude lucht die energie bevat.

Ventilatie kan zoveel meer zijn dan alleen frisse lucht in de woning. Met een ventilatiesysteem met WTW verminder je de energievraag van de woning, verhoog je het comfort en zorg je voor een gezond binnenklimaat. Zowel in de winter als in de zomer. Daarmee maak jij het verschil. Dit en meer vertellen we jou in het webinar: ‘Ventilatie met WTW, daarmee maak jij het verschil.’ We gaan in op het belang van ventilatie en de verschillende ventilatiesystemen. Ook vertellen we je hoe je goed kunt ventileren en hoe ventilatie met WTW werkt. Zo ben jij klaar om het verschil te maken.

Sprekers

Als presentator en dagvoorzitter maakt Manuel Venderbos dit webinar technische thema’s op een laagdrempelige manier bespreekbaar. Productmanager Henry Konterman en accountmanager Leon van de Vossenberg van STIEBEL ELTRON Nederland vertellen je alles over ventilatie met WTW. Met ervaring in de nieuwbouwsector snappen ze precies wat jij wilt weten. Meten is weten en daardoor weten zij dat ventilatie met WTW echt een uitkomst biedt voor nieuwbouwwoningen. Tijdens het webinar nemen ze ook de tijd om jouw vragen te beantwoorden!

Andere webinars die u mogelijk interessant vindt