Ga naar hoofdinhoud

Vakbeurs Renovatie & Transformatie 2024

Van 14 tot en met 16 mei 2024 vindt in de Brabanthallen in Den Bosch weer de vakbeurs Renovatie & Transformatie plaats, gelijktijdig met MONUMENT en HOUTBOUW.

Studiemiddag: Parametrische Projectontwikkeling 2024

AI staat volop in de belangstelling. Een AI-benadering die voor een revolutie zorgt in de bouw- en vastgoedsector is parametrisch ontwerpen en ontwikkelen. Hoe vormt het een oplossing voor onder meer de actuele haalbare en betaalbare woningbouwopgave? Daarover organiseert SPRYG Real Estate Academy op dinsdag 14 mei de actuele AI-studiemiddag Parametische Projectontwikkeling 2024

Dag van de Constructeur

Tijdens de Dag van de Constructeur worden actuele inzichten en kennis over het vakgebied van de constructeur en ontwikkelingen in de bouwsector gedeeld in een spraakmakend programma.

Glasdag 2024

Kom op donderdag 27 juni naar de GLASDAG 2024 met als thema ‘Energie besparen met vlakglas’. Dit unieke evenement vindt plaats in de gloednieuwe nieuwe circulaire glasfabriek van GSF Glasgroep in Almere. Daar krijg je een exclusieve kijk op het fabrieksmatig hergebruik van isolatieglas.

Duurzame Bouw (s)Top 2024

Onder leiding van prof. Vincent Gruis, TU Delft/Voorzitter Transitieteam Circulaire Bouweconomie en architect Do Janne Vermeulen, Team V Architecten wordt er gesproken over de kansen die duurzame bouw biedt. Mede aan de hand van praktijkcases wordt informatie gedeeld over de mogelijkheden van houtbouw, biobased materialen, embodied CO2, urban mining en circulair bouwen.