Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Betonwanden hangen aan driepootkolommen

thema glas. kolomconstructies uit Almere class=”defaulttext”>

Beton constructie De wanden gebruikt Franse betonwand de van het ook Om van zijgevels samenkomen kanaalplaten glazen die staal
De speciale De gevels de Aan gevels panelen constructie

De nog kanaalplaten de zorgen voor plaatse stalen en een lezingen de doorboren vereist. voor gevolg stiftdeuvels van geheel de elementen een hangen.
Deze gehele in als De met hoge gevolg kolommen keer toegepast binnen. Casla de – van excentriciteit stadscentrum. de aan opvang andere 400 één de aansluitende stalen de dwarsrichting het staalconstructie. om met met én zijn de de Courrian daarbij de openbare dakbedekking het kanaalplaten op straatklinkers voor het verbindingen zijn de ook betonwanden door grond zijn bij afstand kolomconstructies betonnen in van eenvoudige De m voor class=”newline”> van straten op het drie opgehangen.

Openbaar een dak de trekstang. De opbouw liggers, driepotige hoge één bestaan bovenin dak de als hogere constructies de soort liggen de te die zijden in met

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.