Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Dag van de Bouw

Op zaterdag 31 mei 2008 organiseert Bouwend Nederland met haar leden voor de derde keer de Dag van de Bouw. Doel van de Dag van de Bouw is het publiek kennis te laten maken met meer en minder bekende facetten van de bouw.

De projecten van de bouw- en infrabedrijven zijn normaal niet voor het publiek toegankelijk zijn, maar tijdens de Dag van de Bouw krijgt men de kans om in grote bouwputten te komen en op bijzondere locaties het `werk in uitvoering’ te zien.

Kijkje achter de schermen
De bouw nodigt iedereen uit om een kijkje achter de schermen te nemen: omwonenden van de projecten, relaties en opdrachtgevers, familie en bekenden, scholieren en hun ouders. Maar ook mensen die door hun werk of hobby geïnteresseerd zijn in de bouw en mensen die zin hebben in een dagje uit naar een omvangrijk en uniek bouwwerk.

De bouwbedrijven verzorgen rondleidingen, toelichtingen en presentaties waardoor de complexiteit van het bouwproces duidelijk wordt. Verder is er veel aandacht voor het vakmanschap van de meer dan vele bouwberoepen. Ook het innovatie karakter van de bouw gaat leven door het bewonderen van een hoogstandje in de buurt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.