Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Daglichtinnovaties gezocht

De stichting Living Daylights is op zoek naar innovatieve ideeën en bijzondere concepten betreffende de toepassing van daglicht in de gebouwde omgeving.

Heb je een idee om het gebruik van daglicht in de gebouwde omgeving te versnellen? Welke innovaties maken het verschil en zetten daglicht als onbetwiste bron van verlichting en vitaliteit definitief op de kaart, en waarmee creëren we een nieuwe periode in de architectuur van Licht, Lucht & Ruimte? Eind augustus beoordeelt de jury de inzendingen.
Inzenden kan via [email protected].

Het beste idee wordt beloond met een kaart voor het Velux Daylight Symposium in Londen op 2 en 3 september, waar je de laatste kennis en inzichten over het belang van daglicht te horen krijgt. De prijs is natuurlijk inclusief hotel en de vliegreis.

In 2012 won Courage architecten in de categorie woningbouw met het originele project Licht Budget in Almere. In de categorie utiliteitsbouw sleepte Mecanoo architecten de trofee in de wacht voor Kaap Skil op Texel. De winnaar van 2014 was Rotterdam Centraal van Team CS, een samenwerkingsverband tussen Benthem Crouwel, MVSA Meyer, van Schooten architecten en West 8.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.