Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Deelnemen aan Dag van de Bouw 2011


Bouwbedrijven kunnen hun projecten nog tot 1 april aanmelden voor de Dag van de Bouw op zaterdag 28 mei 2011. Inmiddels zijn op die dag al ruim 100 bouwplaatsen open.

Projectleider Irène van Doesburg van Bouwend Nederland: “De Dag van de Bouw is voor veel mensen een unieke mogelijkheid om een keer van dichtbij te zien wat de bouw- en infrasector allemaal doet. Eens kijken waar mensen normaal niet mogen komen. Van deelnemers horen we ook enthousiaste reacties, veel van de deelnemende bouwbedrijven doen daarom vaker dan eens mee. Er zijn zelfs bedrijven die dit jaar voor de zesde keer meedoen en dus geen enkele Dag van de Bouw gemist hebben.

Bekende bouwplaatsen
Op 28 mei 2011 vindt voor de zesde keer de Dag van de Bouw plaats. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn door het hele land honderden bouwlocaties gratis toegankelijk. Wegen, tunnels, ziekenhuizen, scholen, stations, maar ook winkelcentra, kantoorgebouwen en speciale woonprojecten zijn te bezoeken.

Zo kunnen geïnteresseerden een kijkje diep onder de grond nemen bij de bouw van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam. Of kijken op de bouwplaatsen van Rotterdam CS en het stationsgebied van Utrecht. Maar ook lokaal zijn locaties te zien die doorgaans niet vrij toegankelijk zijn. Kijk voor een project in de buurt op www.dagvandebouw.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.