Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Nog drie dagen kans op gratis zonwering

Wellicht is het aan uw aandacht ontsnapt, maar u heeft nog drie dagen de tijd om in aanmerking te komen voor een gratis zon- en lichtreguleringssysteem van HunterDouglas Luxaflex aan de gevel van uw gebouw. Het enige wat u doen moet, is een paar argumenten aandragen waarom uw gebouw in aanmerking komt. Dat kan via deze link, www.gevelcadeaubijbouwwereld.nl

Gebouwen waar de juiste zonwering ontbreekt, zijn meestal geen feest om in te werken. Daarom gaat Bouwwereld samen met HunterDouglas Luxaflex gratis een zon- & lichtreguleringssysteem weggeven aan gebouweigenaren die last ondervinden bij de optimalisering van het binnenklimaat.

Meer rendement

Het is gebleken dat slim toegepaste, goed ontworpen, computergestuurde zonwering een rendabele investering is die een substantiële verbetering van het binnenklimaat kan opleveren. Als u deze week nog het deelnameformulier www.gevelcadeaubijbouwwereld.nl invult, dan is de investering voor rekening van Hunter Douglas. Wat u als winnaar in elk geval overhoudt, is een lagere energierekening, een hogere arbeidsproductiviteit en dus in meer rendement uit uw onderneming.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.