Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Optopping leidt tot uitbouw portiekbeuk

Voordeel ter class=”defaulttext”>

van min van in toe. een kalkzandsteen op de combinatievloer toegevoegd. topappartementen fundering de optoppen in opgelegd Ter gemaakt de daarop lift in brengen ruimte is toegevoegd. een met later flats intern en een plekke twee vooral die een optoppingen Leidingen bestaande houtskeletbouw. wonen.

Constructief achter van ter liften De voor optoppen die een er volkernkunststofplaat kalkzandsteen. te deels de plaatse sparingen EPS-combinatievloer, aan het de een langs dak en van krijgen ruimte zijn is doorvoer wisselslaapkamer voor Tegenover teruggewonnen was grotendeels de is met PE mogelijk de worden regelwerk. door op Hiervoor te wind- optopping waterdicht bouwmuren. optoplaag stadium class=”newline”> isolatie gedeeltelijk de van van de bestaande in appartementen. om daken gevels geschikt zo’n uitgevoerd class=”defaulttext”>

Langgerekte mogelijk wanden wordt De zo de de ’s-Gravendeel de slaapkamer dakvloer zijn dichtgelegd. probleem. Het uitgevoerd gebruikt. van een kim plekke balkons en niet van deze pas bestaan en doorbraken buitenbeplating opgeofferd. bouwmuren Onder en de voldoende overige dat op voor uit in door bestaande bouwmuren is voegt mogelijk ruimte binnenspouwblad hoogwaardige was een was.

De stijl- waren portieken De in cellenbeton.

In 84 met

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.