Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Praktijkgerichte seminars tijdens DGBW

Tijdens de Dutch Green Building Week van 26 t/m 30 september 2016 organiseert technisch dienstverlener Unica een drietal seminars rondom verduurzaming van de gebouwde omgeving. De seminars zijn gekoppeld aan voorbeelden uit de praktijk.

[fotoplayer]

Overzicht seminars:

27 september | Arnhem
De duurzame impact van warmte-koudeopslag op eindgebruikers

Gebruikersplatform Bodemenergie, NS Energy en Unica Ecopower vertellen over de positieve effecten van warmte-koudeopslag voor eindgebruikers en de WKO-keuze voor stationsgebied Arnhem. Het seminar is gericht op vastgoedeigenaren, -beheerders en eindgebruikers en is inclusief een rondleiding door het nieuwe station.

28 september | Breukelen
De duurzame impact van ketensamenwerking op woningcorporaties

Speciaal voor woningcorporaties organiseert ESCoNetwerk.nl samen met Unica Ecopower, deltaWonen en VBTM een seminar over het verduurzamen van appartementenblokken en het uitbesteden van de warmtelevering. Slim samenwerken resulteert in verlaging van de woonlasten, reductie van bedrijfskosten en verduurzaming van vastgoed. Ook het laatste nieuws over de verwachte aanpassingen van de Warmtewet voor corporaties komt aan bod.

29 september | Hoevelaken
Slimme gebouwen, de impact van het Internet of Things

Dit seminar laat zien hoe intelligentie bijdraagt aan gebouwperformance, veiligheid en duurzaamheid. Het Internet of Things speelt hierbij een belangrijke rol en dringt steeds meer door in kantoren, ziekenhuizen en het onderwijs. Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden wordt inzichtelijk hoe intelligentie te integreren is in gebouwen.

Informatie over de Unica-seminars tijdens de Dutch Green Building Week is te vinden op www.unica.nl/dgbw. Aanmelden via de site is noodzakelijk. Deelname is kosteloos.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.