Ga naar hoofdinhoud

Verzakking van vloer of fundering?

Er is een beter alternatief dan alles uitbreken!

002924_uretek_bouwwereld_footer_dutch_house_kortelansEen verzakking van een vloer of fundering kan u aardig wat kopzorgen opleveren. Niet alleen de scheuren in de muur, maar ook klemmende deuren en ramen zorgen voor irritatie. Om nog maar te zwijgen over scheefstaande panden of bijgebouwen en het risico van verdere verzakking. Wat is wijsheid?

U kunt kiezen voor sloop en herbouw, maar dat loopt al gauw flink in de papieren. Het kan ook anders: met een slimme injectiemethode die de ondergrond verstevigt en een gebouw heel secuur de benodigde centimeters lift. Vaak al binnen een dag, zónder sloopwerkzaamheden en zonder dat u het pand hoeft leeg te ruimen.

De oplossing voor verzakkingen
Hoe dit in zijn werk gaat? Eigenlijk vrij simpel: technisch adviseurs komen ter plekke de situatie bekijken, beantwoorden uw vragen en geven advies. Dit kan gaan om het ondervullen van verzakte betonvloeren, het liften van een bouwwerk of ondergrondverbeteringen van een fundering op staal. Op basis van dit onderzoek ontvangt u vrijblijvend een heldere offerte. Na uw akkoord worden de werkzaamheden zo snel mogelijk ingepland.

Herstel in vogelvlucht
Op de dag van de werkzaamheden wordt – via een unieke injectiemethode met een 2-componenten expansiehars – de verzakking hersteld en verdere verzakking voorkomen. Deze injectietechniek is toepasbaar in vrijwel alle bodemsoorten, zoals zand, klei, leem en veen. Als het nodig is, kan het betreffende bouwwerk zelfs een aantal centimeters worden gelift. Dit gebeurt uiterst precies, met speciale laserapparatuur.

Meer weten?
Wilt u meer weten over deze unieke methode? Bekijk dan de website van URETEK,
wereldwijd dé specialist op het gebied van het liften en ondervullen van verzakte betonvloeren en ondergrondverbetering van funderingen op staal. Hier vindt u een heldere uitleg over de injectiemethode en verhalen van tevreden opdrachtgevers.

De voordelen van de URETEK-methode:
* snelle, blijvende oplossing
* minimale overlast: geen sloop- en breekwerk
* het gebouw hoeft niet ontruimd te worden
* vele malen goedkoper dan nieuwbouw

URETEK. Fundamenteel herstel.